# Støt os

Du kan både som privatperson og virksomhed støtte foreningens arbejde økonomisk og på den måde tage del i foreningens vision om at give børn en fest de aldrig glemmer.


Passive medlemmer

Hvis du ikke har mulighed for at blive frivillig i Fødselsdagskompagniet, kan du vælge at blive passivt medlem. Som passivt medlem betaler du et årligt kontingent på 175 kr,- og støtter derigennem foreningens arbejde. Du vil modtage Fødselsdagskompagniets nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret på foreningens liv. Du kan tilmelde dig med det samme ved at udfylde vores webformular.


Virksomheder

Som virksomhed kan du blive partner og hjælpe Fødselsdagskompagniet i udviklingen og vedligeholdelsen af projektet. Læs vores online brochure til virksomheder her.


Bestil et OK-Benzinkort

Med et OK Benzinkort kan du støtte Fødselsdagskompagniet med 6 øre, hver gang du tanker en liter benzin eller diesel. Jo mere du tanker, jo flere penge støtter du med. Når du har tanket 500 liter, får foreningen en ekstra bonus på 250 kr,- Har du lyst til at læse mere om sponsoraftalen, kan du klikke her.
Fødselsdagskompagniet har sponsornummeret 561330

Bliver du enten mobil- eller elkunde hos OK, så fordobler de støtten til 12 øre pr. liter. Og bliver du både mobil- og elkunde, tredobler de støtten til 18 øre pr. liter, hver gang du tanker med dit OK Benzinkort.


Donationer

Har du lyst til, uforpligtende, at støtte Fødselsdagskompagniet økonomisk er du velkommen til at donere et beløb til vores bankkonto: Reg.nr. 7445 kontonr. 1076116.